Вихованці Монастироцького психоневрологічного інтернату Львівщини завоювали кубок спортивного турніру SENI CUP

Вихованці Монастироцького психоневрологічного інтернату Львівщини завоювали кубок спортивного турніру SENI CUP

08.06.13 16:20 0 1315
Вже вдруге молодь з особливими потребами Монастироцького психоневрологічного інтернату Львівської області приймала участь у спортивному IX турнірі SENI CUP, який відбувся у м. Києві, на базі олімпійської підготовки «Святошин». Незмінним організатором змагань залишається ТОВ «Белла-Трейд» за сприяння Міністерства соціальної політики України, Федерації футболу України та Асоціації інвалідів футболу.

Як інформують у департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА, у турнірі змагалося 12 команд будинків-інтернатів України соціальної сфери. Півгодинні міні-матчі оцінювали професійні судді Федерації футболу міста Києва. Відбулось 16 поєдинків, команди забили 39 голів.

Від спонсорів та організаторів кожен гравець отримав спортивні форми, медалі та набір м’ячів. Команда Монастироцького психоневрологічного будинку-інтернату завоювала кубок за участь у спортивному турнірі.

Залучення вихованців психоневрологічних інтернатів до таких змагань, позитивно впливає на їх емоційний стан. Спілкування з іншими учасниками, віра в перемогу та фізкультурно-оздоровчі навантаження – це ті складові, які допомагають цим юнакам реітегрувати в нашому суспільстві.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові ...

КОМЕНТАРІ