У Львові "Свобода" вимагає від Садового звільнити начальника управління охорони здоров'я

У Львові "Свобода" вимагає від Садового звільнити начальника управління охорони здоров'я

08.06.13 16:26 0 1571
Тільки радикальні кадрові заміни у керівному складі львівської медицини допоможуть подолати некомпетентність і корупцію, яку створила команда Садового. Про це 7 червня 2013 року заявив голова тимчасової контрольної комісії для вивчення стану галузі охорони здоров'я у Львові свободівець Андрій Рікота.

Як повідомив депутат, 30 травня на сесії Львівської міської ради затверджено Програму впровадження електронного урядування у Львівській міській раді на 2013–2014 роки, що дозволить знизити рівень корупції та підвищить ефективність роботи чиновників міськради.

"Організаційна діяльність Львівської міської ради давно потребує системного підходу, зниження рівня корупції, підвищення ефективности та прозорости. Після багатьох років бутафорних зусиль із покращення управлінської ефективности в роботі ЛМР Андрій Садовий нарешті дослухався до думки депутатів і подав на розгляд Програму впровадження електронного урядування у Львівській міській раді на 2013–2014 роки. Проте ще 2012-го подібну цільову програму щодо інформатизації галузі охорони здоров'я депутати скерували в управління охорони здоров'я департаменту гуманітарної політики, але тоді чиновники її відхилили. Свої дії вони пояснювали тим, що затвердження цієї програми не є пріоритетним напрямком діяльности галузі та не сприятиме покращенню надання медичної допомоги населенню міста.

Ситуація виглядає так, що начальник управління охорони здоров'я ЛМР Володимир Зуб зрозумів, що його думка тоді була помилковою та вирішив подати відповідну програму, але більш розширено та вже від імени виконавчих органів. Вимагаю від міського голови Львова пояснити цю неоднозначну ситуацію та нарешті зробити кадрові ротації у керівному складі галузі медицини у зв'язку з некомпетентністю його очільників", – заявив Андрій Рікота.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині Ірина Сех ...

КОМЕНТАРІ