У літній період до охорони правопорядку залучать майже 1200 військовослужбовців

У літній період до охорони правопорядку залучать майже 1200 військовослужбовців

08.06.13 17:22 0 1057
Із числа бійців внутрішніх військ МВС України буде створено 295 нарядів, з яких 251 – самостійний, 31 – спільний та 13 автопатрулів. Особлива увага нарядів буде зосереджена на забезпеченні громадського порядку та безпеки в місцях масового відпочинку дітей.

Військовослужбовці внутрішніх військ залучаються до виконання завдань з надання органам та підрозділам ОВС допомоги в забезпеченні належного громадського порядку. Маршрути патрулювання правоохоронців визначено на території закладів відпочинку та оздоровлення, пляжних зонах, у місцях концентрації молоді та проведення масових заходів. Особлива увага буде зосереджена на забезпеченні громадського порядку та безпеки в місцях масового відпочинку дітей.

Така допомога буде надаватись з 29 червня по 21 серпня. 1190 військовослужбовців своїми силами підкріплять території населених пунктів АР Крим, Одеської та Запорізької областей.

Завдання служби з охорони громадського порядку будуть виконуватись на території 29 населених пунктів. На території АР Крим військовослужбовці посилять наряди міліції в 11 населених пунктах, у Одеській області – в 14 та в 4 населених пунктах у Запорізькій області. До виконання завдань будуть залучені військові частини, які дислокуються в даних регіонах, а також додаткові сили з інших регіонів держави.

Військовослужбовці нестимуть службу на маршрутах патрулювання у двох- та трьохзмінному режимі 5 днів на тиждень.

Бійців внутрішніх військ щорічно залучають до охорони громадського порядку в період літнього відпочинку. Разом із працівниками міліції вони виконують свої обов’язки, найголовніший з яких – попередити правопорушення, застерегти від протиправного вчинку.

Як свідчить практика, організація подібних заходів приносить свої позитивні результати. Про це свідчать чисельні подяки воїнам ВВ від відпочивальників та місцевих жителів.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії суд продовжив ...

КОМЕНТАРІ