У всеукраїнському фестивалі

У всеукраїнському фестивалі "Динамо" - дітям України" визначені переможці

08.06.13 17:35 0 937
З метою належного виконання Угоди про співробітництво МВС та ФСТ «Динамо» України співробітниками столичного відділу кримінальної міліції у справах дітей проведено низку заходів, спрямованих на профілактику правопорушень у підлітковому середовищі, формування здорового способу життя та підвищення рівня фізичної загартованості.

Так, нещодавно працівники столичного відділу кримінальної міліції у справах дітей забезпечили участь шістьох вихованців київської спортивної школи-інтернату у Всеукраїнському фестивалі «Динамо» - дітям України». Спортивні змагання упродовж трьох днів проходили в місті Феодосія АР Крим.

Всеукраїнський фестиваль «Динамо» – дітям України» вдруге проходить на Кримській землі, і став символом єднання дітей різних соціальних категорій, їх залучення до активних занять фізичною культурою і спортом та пропагування здорового способу життя. На цей раз ФСТ «Динамо» України зібрало під динамівським прапором фестивалю 155 учасників з 26 організацій Товариства.

У супроводі столичних правоохоронців невеличку київську команду дітей для участі у ювілейному фестивалі привезли на кримське узбережжя, де підлітки завзято виборювали призові місця.

В перший день цих заходів організатори провели серед юних спортсменів інтелектуальну вікторину з розвитку олімпійського та динамівського руху. Наступної доби відбулося урочисте відкриття спортивного свята на центральному феодосійському стадіоні «Кристал». А потім серед парубків та дівчат розпочалася справжня запекла боротьба за перші місця. Змагання стартували із спортивних естафет з подолання смуги перешкод. Пізніше, відбулись спортивні ігри з міні-футболу серед юнаків і піонерболу серед дівчаток.

Море, сонце, чудовий настрій та командний дух допомагав кожному з учасників гідно долати перешкоди та отримувати високі результати. Найспритніші з них стали переможцями та призерами зазначених заходів. Київська команда вихованців інтернату також продемонструвала суддям неабияку загартованість та фізичну підготовку. Кращі з них були нагороджені кубками, медалями, вимпелами та дипломами ФСТ «Динамо» України відповідних ступенів.

Насамкінець фестивалю дітей очікував ще один приємний сюрприз. Координатори та керівники фестивалю організували приїжджим юним гостям екскурсію по місту Феодосія, включаючи відвідання музею ім. І.К. Айвазовського.

В свою чергу організатори спортивного свята висловили сподівання, що усі учасники таких заходів тільки примножать славні традиції всесвітньовідомого Товариства, а зростання нових зірок підкреслить імідж «Динамо» у міжнародному співтоваристві.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії суд продовжив ...
Наступна новина: У Чернігові затримано ...

КОМЕНТАРІ