Найбільш резонансні злочини та події за минулу

Найбільш резонансні злочини та події за минулу

08.06.13 22:41 0 983
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 08.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 13900 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4529 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 604 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 9 осіб загинули та 103 травмовано.

У Новоград-Волинському районі Житомирської області в результаті проведення слідчих дій затримано 32-річну іноземну громадянку. Попередньо встановлено, що вона в згаданому селі в будинку свого 24-річного співмешканця під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила господаря. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Фрунзівському районі Одеської області в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вранці 7 червня в будинку за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убила свого 40-річного співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Севастополі 16 лютого цього року на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 37-річного жителя міста Армянська АР Крим. У результаті проведення слідчих дій затримано 44-річного жителя міста Джанкоя автономії. Попередньо встановлено, що він на початку лютого на вулиці міста Севастополя під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому.

У Джанкойському районі АР Крим у результаті проведення слідчих дій затримано 34-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 3 червня в згаданому селі на подвір’ї домогосподарства 85-річного пенсіонера під час сварки на ґрунті неприязних відносин металевим прутом убив господаря й, з метою приховування кримінального правопорушення, виніс його тіло в гараж та підпалив. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Ірпені Київської області 52-річний місцевий житель у своєму будинку під час сварки на ґрунті ревнощів пострілом з пістолета поранив у живіт 54-річного жителя зазначеного міста (госпіталізовано). Правопорушника затримано, зброю вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Каховці Херсонської області у своєму будинку було знайдено мертвою 56-річну безробітну. У результаті проведення слідчих дій затримано 39-річного співмешканця потерпілої. Попередньо встановлено, що він уночі 5 червня в зазначеному будинку під час раптово виниклої сварки заподіяв господарці смертельні тілесні ушкодження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.uа

www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: За збут наркотиків - шість ...

КОМЕНТАРІ