За збут наркотиків - шість із половиною років ув'язнення

За збут наркотиків - шість із половиною років ув'язнення

08.06.13 22:47 0 1227
Мешканець Котовська Одеської області отримав шість із половиною років ув’язнення за незаконне придбання, виготовлення та зберігання з метою збуту, а також збут наркотичних засобів. Вирок суворий, але й провина серйозна.

Влітку минулого року котовські оперативники отримали інформацію про те, що в одному з мікрорайонів міста стали частенько з'являтися наркозалежні особи, причому всі вони навідувались в одну й ту саму оселю до 42-річного Валерія, який за вживання наркотиків перебував на обліках в міліції та лікарні. Причина виявилася простою – тут можна було придбати наркозілля.

«Вживши низку оперативних заходів, - розповідає начальник СБНОН Котовського МВ Ігор Додул, - борці з незаконним обігом наркотичних засобів міськвідділу міліції задокументували три факти незаконної реалізації розчину опію, розфасованого в одноразові медичні шприці».

Чоловік, який неодноразово притягувався до відповідальності за наркозлочини, напевно знав, що відповідальність за збут наркотиків суворіша, ніж за зберігання для особистого вживання, тому в судовому засіданні провини своєї не визнав. Але суд, вивчивши всі матеріали справи: покази свідків, речові докази, висновки експертиз, прийшов до висновку, що підсудний винен у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних речовин».

Всі зібрані матеріали правоохоронці передали до Котовського районного суду.

Враховуючи суспільну небезпеку скоєного, суд призначив чоловікові покарання у вигляді шести років і шести місяців позбавлення волі із конфіскацією майна, що йому належить.

Апеляційний суд Одеської області, де підсудний оскаржив вирок, оставив вирок суду першої інстанції без змін.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Одеситка попалася на ...

КОМЕНТАРІ