Миколаївські правоохоронці дбають про безпечний відпочинок громадян

Миколаївські правоохоронці дбають про безпечний відпочинок громадян

08.06.13 23:00 0 1177
У зв’язку із надходженням численних заяв громадян щодо грубих порушень законності при будівництві та експлуатації об’єктів курортної зони, що надають послуги в сфері туризму та відпочинку громадян, виявленню непоодиноких фактів отруєнь, через неякісне харчування та забруднення питної води, Управлінням МВС України в Миколаївській області розпочато перевірки.

По результатам проведеної роботи правоохоронцями перевірено 17 об’єктів та, в зв’язку з наявністю ознак кримінальних правопорушень виявлених при будівництві та обслуговуванні об’єктів відпочинку громадян, підробки документів, а також за фактами корупції вже розпочато 9 кримінальних проваджень (ст. 238 КК України (Приховування або перекручення відомостей про екологічний стан або захворюваність населення), ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем), ст. 366 КК України (Службове підроблення), із яких 7 по Коблевській зоні відпочинку та 2 провадження по Очаківській.

До середини червня планується надати юридичну оцінку кожному об’єкту розташованому на території Миколаївської області на узбережжі Чорного моря.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одеситка попалася на ...
Наступна новина: "Шахтар" і "Динамо-2" ...

КОМЕНТАРІ