У Євпаторії наряд ДСО затримав зловмисника, який

У Євпаторії наряд ДСО затримав зловмисника, який "розрахувався" з таксистом ударом ножа

08.06.13 23:06 0 1113
Днями в Євпаторії працівники спецпідрозділу групи затримання Євпаторійського міжрайонного відділу ДСО Володимир Степанчук і Денис Солодкий проїжджали по маршруту патрулювання. На вулиці Конституції правоохоронці помітили чоловіка, який стояв біля автомобіля, тримаючись за закривавлений живіт. Співробітники ДСО негайно зупинилися і поспішили на допомогу чоловікові. Таким чином, завдяки їх своєчасному втручанню, за «гарячими слідами» вдалося розкрити кримінальне правопорушення.

З'ясувалося, що водій таксі підвозив чергового клієнта. По прибуттю за вказаною адресою пасажир відмовився заплатити по лічильнику - суму у розмірі 20 гривень. Між чоловіками виникла суперечка, в ході якої клієнт наніс таксистові не проникаюче ножове поранення в ділянку живота, після чого, вибіг з автомобіля і зник у невідомому напрямку.

Отримавши прикмети зловмисника, співробітники ДСО негайно почали відпрацьовувати прилеглу до місця події територію і незабаром побачили невідомого, який ховався дворі будинку неподалік. Побачивши правоохоронців, він спробував втекти, але був затриманий. Під час поверхового огляду правоохоронці виявили та вилучили в затриманого складаний ніж.

Затриманим виявився 34-річний іноземець, який перебував на території України, очікуючи отримання посвідки на проживання. Підозрюваного потерпілий впізнав.

Співробітники ДСО надали таксистові першочергову медичну допомогу та викликали карету «швидкої». Передавши потерпілого медикам, міліціонери доставили затриманого до Євпаторійського міськвідділу міліції для з'ясування обставин події.

За попередніми даними, вирішується питання про відкриття кримінального виробництва за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

УДСО при ГУМВС України

в Автономній Республіці Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бій Девід Хей – Тайсон ...
Наступна новина: Команда ДЮІ перемогла у ...

КОМЕНТАРІ