Брновіч: Це була найслабкіша гра команди Чорногорії

Брновіч: Це була найслабкіша гра команди Чорногорії

08.06.13 11:48 0 1228
Головний тренер збіргої Чорногорії Бранко Брновіч розгромну поразку від збірної України (0:4) у матчі відбору до ЧС-2014 пояснив своїми помилками при формуванні складу на цю гру. Про це повідомило видання "Чемпіон".

"Звичайно, дуже важко після такої великої поразки. По суті, долю матчу багато в чому вирішив наперед перший гол, проведений Україною. Вже на перших хвилинах другого тайму я зрозумів, що ми дуже слабо стали грати після перерви. Мабуть, мої підопічні подумали, що якщо суперник залишився в меншості, то перемога вже у нас в кишені.

При цьому, потрібно визнати, що я припустимо помилки, випустивши на поле з перших хвилин Волкова, який знаходився в занадто зведеному стані. Це і привело до його видалення. Приблизно те ж саме можна сказати і про Павічевича - він також був дуже збуджений. Тут тільки моя відповідальність і провина, що гравці в такому стані підійшли до матчу і потім опинилися в стартовому складі. Я винен в тому, що не пішов на ті зміни, які повинен був зробити.

Що стосується суперника, то я адже попереджав своїх підопічних, що збірна Україна небезпечна. Гості успішно побудували свою гру за рахунок великої кількості креативних півзахисників.

У результаті, все склалося таким чином, що уперше у своїй кар'єрі гравця і тренера я почував себе настільки безсилим що-небудь змінити.

Це була найслабкіша гра команди. Але в той же час я упевнений, що ми повернемося на свій рівень вже в наступних поєдинках. У нас залишилися три матчі в цьому відбірковому циклі, і ми прагнутимемо узяти в них дев'ять очок", - цитує Брновіча dynamo.kiev.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кличко і Повєткін ...
Наступна новина: Цими вихідними у Львові ...

КОМЕНТАРІ