Державна служба України з надзвичайних ситуацій поповнилась випускниками Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Державна служба України з надзвичайних ситуацій поповнилась випускниками Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

09.06.13 10:49 0 1417
8 червня, у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск фахівців. Дипломи бакалавра отримали 476 юнаків та дівчат. З них 208 осіб, які навчались за державним замовленням, отримали звання лейтенанта та направлені для проходження служби у територіальні підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Решта молодих людей продовжать навчання здобуваючи освітньо-кваліфікаційний рівень магістра та спеціаліста.

В урочистостях з нагоди випуску взяли участь Голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук, Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, Директор департаменту персоналу ДСНС України Олександр Євсюков, Генеральний консул Республіки Польща у м. Львові Ярослав Дрозд, керівники територіальних підрозділів ДСНС України, інших силових структур, служб та відомств, іноземні делегації, ректори вищих навчальних закладів.

Зазначимо,  що упродовж свого існування Львівський державний університет безпеки життєдіяльності підготував понад 30 тис. фахівців, серед яких 45 стали генералами. Серед випускників є також відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу.

Вітаючи молодих лейтенантів, голова Львівської ОДА зазначив: «Ми високо цінуємо ваш професіоналізм, мужність, готовність завжди прийти на допомогу, які ви демонструєте під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і катастроф на теренах Львівщини. Ви здобували знання у одному із провідних вищих навчальних закладів України в галузі безпеки людини. Цей університет визнаний не тільки в Україні, але й у країнах близького та далекого зарубіжжя як один із науково-освітніх центрів – інтеграторів найпрогресивніших та найживотворніших ідей, який завоював авторитет і на Міжнародній арені».

«Пам’ятайте, що офіцер – це приклад вихованості, благородності, шляхетності, мужності та відваги. Ніколи не будьте байдужими до чужого горя і зажди прийдіть на допомогу тому хто її потребує», – додав Віктор Шемчук.

Після урочистого вручення дипломів випускники пройшли урочистим маршем підкидаючи вгору монети на щастя. Був і феєрверк, і святковий стіл із шампанськім у пожежному шоломі, а також радісні сльози батьків, численні поздоровлення і привітання.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Ніч храмів" у Львові
Наступна новина: На Рівненщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ