Електронна реєстрація в садочки Тернополя розпочнеться з 12 червня

Електронна реєстрація в садочки Тернополя розпочнеться з 12 червня

09.06.13 11:01 0 1416
Система електронного запису в садочки почне працювати у Тернополі з 12 червня цього року. Заявки через сайт http://dnzternopil.te.ua/ прийматимуть від батьків, чиї дітлахи підуть у садочки в 2014 році. Буклети з інформацією про можливість та спосіб реєстрації, за словами спеціалістів управління освіти та науки міськради, роздадуть по всіх дошкільних закладах міста. Реєстраційну форму можна скачати безпосередньо на порталі «Дошкільні навчальні заклади». Після внесення персональних даних в електронну базу зареєстровані отримають відповідний порядковий номер.

«За дорученням міського голови, управління освіти та науки зобов’язане забезпечити усім батькам рівні умови для запису дітей в садочки. На сьогоднішній день сформовано 80 % списків – з тих, хто стояв на черзі раніше і вже мали необхідні документи. Проблема з нестачею груп у садочках існує, однак ми намагаємося максимально по можливості вирішувати її. Зокрема у цьому році плануємо відкрити додаткові групи у садочках №№ 1, 9, 13, 17, 21», - зазначила начальник управління освіти та науки міськради Ольга Похиляк.

Ідея проводити електронну реєстрацію дошкільнят втілюється не лише в Тернополі, а й в інших містах України – Івано-Франківську, Вінниці, Рівному.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ