На Тернопільщині валентин Хоптян взяв участь у відкритті центру адмінпослуг у Чорткові

На Тернопільщині валентин Хоптян взяв участь у відкритті центру адмінпослуг у Чорткові

09.06.13 11:07 0 1388
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян взяв участь у церемонії відкриття центру з надання адміністративних послуг населенню Чортківського району.

Установа розташована на першому поверсі адмінкорпусу районної ради та районної державної адміністрації.

За невеликий період часу, завдяки співпраці всіх гілок влади Чортківщини, тут було проведено ремонт, закуплено обладнання, вирішено ряд організаційних питань.

«Президент України Віктор Янукович поставив перед органами влади завдання – створити такі центри у кожному районі. Тут повинен надаватися гарантований перелік найбільш запитуваних громадянами та бізнесом послуг. На Тернопільщині ця робота активно проводиться – цього року центри адмінпослуг розпочали роботу в Тернополі, Борщові, Шумську, Чорткові. У червні вони запрацюють у кожному районному центрі краю», - каже Валентин Хоптян.

Він також зазначив, що поліпшення бізнес-клімату та продовження процесу дерегуляції, упорядкування та спрощення системи надання адміністративних послуг є одним із пріоритетних завдань влади.

Ознайомившись з роботою центру голова облдержадміністрації відзначив, що тут створені належні умови для прийому громадян та надання їм необхідних адмінпослуг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ