Пенсіонер подякував вінницьким міліціонерам за повернення викраденого майна

Пенсіонер подякував вінницьким міліціонерам за повернення викраденого майна

09.06.13 11:45 0 1238
На адресу начальника УМВС України в Вінницькій області генерал-майора міліції Віктора Русина надійшов лист від пенсіонера Євгенія Іванова. Він висловив щиру подяку оперуповноваженому карного розшуку Олексію Назаруку за розкриття злочину.

На початку року пан Євгеній звернувся до міліції з заявою про крадіжку. Невідомі особи викрали з його нежилого будинку троє металевих дверей, чим завдали значного матеріального збитку літньому чоловіку.

Отримавши повідомлення про крадіжку, оперативники перш за все взялися шукати свідків та встановлювати коло підозрюваних. Оперуповноважений Олексій Назарук разом з колегою швидко затримали злочинців. Ними виявилися 27 ти 25-річні місцеві жителі, один з яких раніше судимий.

Зловмисники встигли продати викрадене випадковим покупцям, але це не завадило правоохоронцям повернути майно законному власнику.

- Дякую працівникам міліції за небайдужість до моїх проблем. В мене виникає почуття гордості за нашу міліцію, в рядах якої працюють такі люди,- написав у своєму листі безмірно вдячний Євгеній Іванов.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Прилуках міліція ...
Наступна новина: Уряд розглядає питання ...

КОМЕНТАРІ