У Хмельницькому всеукраїнська акція

У Хмельницькому всеукраїнська акція "Вставай, Україно!" пройшла спокійно

09.06.13 16:16 0 1085
Близько третьої години дня у Хмельницькому на майдані Незалежності завершилася акція «Вставай, Україно!». Захід тривав близько двох годин. Жодних порушень громадського порядку зафіксовано не було.

Працівники органів внутрішніх справ упродовж заходу слідкували за правопорядком, дбали про безпеку громадян та забезпечували безперешкодний рух колони учасників акції з майданчика біля кінотеатру ім. Шевченка до центрального майдану обласного центру.

Слід зазначити, що обласна міліція подбала і про додаткові заходи безпеки працівників мас-медіа, які працювали над висвітленням акції. З цією метою усім бажаючим представникам засобів масової інформації були роздані спеціальні яскраві жилети з надписом «ПРЕСА».

Всього виявили бажання отримати жилети близько трьох десятків журналістів. Вони позитивно відгукнулися про такий досвід, який уже давно використовується у країнах Європи.

До того ж, представники ЗМІ зазначили, що не проти використовувати жилетки і у подальшому під час професійної діяльності, особливо на масових заходах.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ