В Івано-Франківську у селі Микитинці урочисто відкрито новоспоруджений дитячо-спортивний майданчик

В Івано-Франківську у селі Микитинці урочисто відкрито новоспоруджений дитячо-спортивний майданчик

10.06.13 10:50 0 1388
8 червня у селі Микитинці було урочисто відкрито новий дитячо-спортивний майданчик. Його відкриття стало результатом перемоги проекту у міському конкурсі Проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Значну підтримку в облаштуванні відпочинкової зони надав депутат Івано-Франківської міської ради від фракції ВО «Свобода» Роман Онуфріїв. З нагоди свята «свободівці» провели «Козацькі забави» для дітей та дорослих.

Традиційно відкриття дитячого майданчика розпочали священики, які освятили споруди та закликали дітвору до веселого та безпечного дозвілля.

Голова села Микитинці Михайло Сіщук привітав громаду з новим здобутком. Територія, на якій споруджено майданчик, за словами сільського голови, ще зовсім недавно була занедбана, тут росли бур’яни, а зараз ця чудова околиця наповнилася дитячим сміхом та веселощами. Михайло Сіщук побажав односельчанам здоров’я, благополуччя та закликав громаду оберігати споруди, підтримувати чистоту та порядок.

Секретар сільради Галина Марків наголосила, що даний майданчик збере не тільки дітлахів: тут і дорослі зможуть знайти собі заняття до снаги - відпочити на лавочках чи пограти у волейбол, або футбол. Галина Марків подякувала усім, хто доклався до того, аби село отримало таку чудову відпочинкову зону. «Щиро дякую ВО «Свобода» за підтримку, міській раді за такий конкурс, депутату міськради Романові Онуфріїву, тепер уже народному депутату Руслану Марцінківу, громаді села. Спільними зусиллями ми отримали перемогу, завдяки чому можемо тепер стояти тут та урочисто відкривати наш здобуток», - зазначила секретар.

Від імені депутата міської ради Романа Онуфріїва та народного депутата Руслана Марцінківа перед присутніми виступив Роман Марцінків. Роман Марцінків від імені Романа Онуфріїва подякував сільській владі та голові за активну роботу та проявлену ініціативу. «Для Романа Онуфріїва чи найголовнішим пріоритетом є діти. Це можна побачити з постійної допомоги депутата школі, сприяння у відкритті дитячих майданчиків, допомога у споруджені спортивних зон, бо кожен із нас розуміє, що саме діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни. А для того, щоб забезпечити краще майбутнє для України завтра, потрібно подбати за достойне життя дітей . Тож нехай завжди лунає тільки дитячий сміх, а навколо світяться щасливі очі та іскряться обличчя від щирих посмішок», - побажав Роман Марцінків. З нагоди свята на новоспорудженому майданчику провели для діток «Козацькі забави». В цих українських змаганнях дітвора завзято виборювала командну перемогу за право називатися найсильнішими, а дорослі активно змагалися за звання «кращої козачки» та «найсильнішого козака». Традиційно, усі учасники розважально-спортивних змагань отримали солодкі подарунки та пам’ятні нагороди.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська «Енергія» – ...
Наступна новина: Казначейство України ...

КОМЕНТАРІ