Школярі Львівщини успішно виступили на фіналі «Олімпійського лелеченя» в МДЦ «Артек»

Школярі Львівщини успішно виступили на фіналі «Олімпійського лелеченя» в МДЦ «Артек»

10.06.13 11:09 0 1234
Упродовж тижня кращі шкільні команди з усіх регіонів України змагалися у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», що проводиться за ініціативи Національного олімпійського комітету у МДЦ «Артек».

Львівщину на цих змаганнях успішно представляла команда школярів 5-6 класів Сокальської гімназія імені Олега Романіва – переможець обласного етапу (вчитель фізкультури Ольга Лаговська, керівник делегації стипендіат НОК України Юрій Гайдук). В другий змагальний день команда Львівщини перемогла усіх своїх ровесників у спортивній естафеті – одному з найцікавіших конкурсних завдань.

Загалом у програмі заходу, окрім естафети, були також інші завдання, де в кожному з них визначалися свої переможці – це презентація команди, олімпійська вікторина; змагання з артболу, конкурси малюнків та стінгазет.

Допомагали школярам змагатися в «Артеці» уславлені спортсмени України – Олімпійські чемпіони Олександр Усик (бокс), Ірина Мерлені (вільна боротьба), Інна Осипенко-Радомська (веслування на байдарках), Юрій Чебан (веслування на каное), Олексій Торохтій (важка атлетика) та призери Ігор Олена Петрова (біатлон), Анна Сорокіна (стрибки у воду), Олена Пахольчик (вітрильний спорт) та інші.

Школярі з Сокаля, як і решта учасників фіналу «Олімпійського лелеченя» з цікавими враженнями та наснагою на подальший фізичний та інтелектуальний розвиток, з радістю та гордістю повернулися додому.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новий прем’єр Молдови ...
Наступна новина: Луцьк: «Спортивне літо 2013»

КОМЕНТАРІ