Севастопольська міліція затримала чоловіка, який перебуваючи у розшуку, скоїв черговий злочин

Севастопольська міліція затримала чоловіка, який перебуваючи у розшуку, скоїв черговий злочин

10.06.13 10:59 0 1072
Працівниками севастопольського карного розшуку затриманий зловмисник, який скоїв вбивство жінки в Гагарінському районі.

Повідомлення про виявлення тіла 35-річної мешканки Севастополя надійшло в міліцію вдень від родичів загиблої. Її тіло вони виявили на квартирі, яку жінка вийняла за три дні до своєї смерті разом із співмешканцем. За кілька годин до цього родичі вже зверталися до райвідділу із заяву про зникнення жінки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Працівники міліції встановили, що загибла незадовго до своєї смерті стала жити з чоловіком молодшим за неї на 5 років. Вона працювала завідуючою продуктовим складом, а її співмешканець влаштувався туди кілька місяців тому вантажником. Чоловік не вселяв довіри родині загиблої. На їх думку, було щось у нього в зовнішності насторожуюче, та й коли жінка з ним вирішила зняти квартиру, то нікому з рідних про своє нове місці проживання не повідомила. У той день вона вранці не вийшла на роботу, і родичі стали її шукати. Дізнавшись випадково її нову адресу, рідні поїхали туди, але жінка була вже мертва.

За словами судмедекспертів смерть жінки настала ще вночі від множинних ножових поранень і ударів по голові.

Як розповів заступник начальника Управління - начальник кримінальної міліції УМВС України в м. Севастополі В'ячеслав Аброськін, у правоохоронців були всі підстави припускати, що вбив жінку її співмешканець. Міліціонери встановили його особу. Ним виявився раніше судимий 30-річний уродженець Черкаської області, що знаходився у розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Чоловік був фізично розвинений, тривалий час займався спортом.

Працівники севастопольської міліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів і затримали зловмисника на Фіоленті.

Чоловік дав свідчення і розповів, що в день вбивства він випивав зі своєю співмешканкою. Вона знала, що він знаходиться у розшуку, і стала його шантажувати, що піде від нього, але попередньо повідомить у міліцію про те, де він знаходиться. Будучи сильно п'яним, він схопив кухонний ніж і кілька разів ударив жінку у тулуб, а потім завдав ще кілька ударів кулаком по голові. Ніч він переночував в квартирі, а вранці, забравши телефони убитої ним жінки, пішов. Близько тижня зловмисник переховувався на Фіоленті, намагаючись влаштуватись на роботу на одне з численних будівництв. Весь час жив на вулиці, боячись потрапити на очі співробітникам міліції.

Також севастопольські правоохоронці встановили, що після скоєння злочину в Черкаській області зловмисник приїхав в Сімферопольський район, де підробляв охоронцем, а коли роботи не стало, переїхав до Севастополя. Весь час намагався не потрапляти нікому на очі, друзів і знайомих не заводив, а щоб якось влаштуватись у місті, завів роман із загиблою.

Наразі стосовно зловмисника відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (вбивство). Він перебуває під вартою.

СЗГ УМВС України

у м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: Стан Чорнобильської АЕС ...

КОМЕНТАРІ