Найбільш резонансні злочини та події на 10.06.2013 р

Найбільш резонансні злочини та події на 10.06.2013 р

10.06.13 11:04 0 1014
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 10.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 11298 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 2615 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 474 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 7 осіб загинули та 117 травмовано.

У Білоцерківському районі Київської області у своєму будинку знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї 77-річного пенсіонера. У результаті проведення слідчих дій затримано 20-річного племінника потерпілого. Попередньо встановлено, що він в будинку свого дядька під час сварки на ґрунті неприязних відносин ножем убив господаря. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Донецькій області на території дитячого оздоровчого табору знайдено мертвою з ознаками удушення  36-річну жительку міста Дзержинська. У результаті проведення слідчих дій затримано 42-річного співмешканця потерпілої. Попередньо встановлено, що він чотири години тому на території вказаного табору під час сварки на ґрунті ревнощів задушив жінку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Макіївці Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 57-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він в зазначеному місті на подвір’ї домогосподарства 30-річного раніше судимого, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою вбив господаря. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Одесі в результаті проведення слідчих дій затримано 41-річну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона у квартирі за місцем проживання під час сварки на ґрунті неприязних відносин ножем убила свого 33-річного співмешканця. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Костянтинівці Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 50-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 8 червня в зазначеному місті на подвір’ї власного домогосподарства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення живота 50-річному раніше судимому жителю цього ж міста, який невдовзі в лікарні помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У Кельменецькому районі Чернівецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 34-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 9 червня на вулиці вказаного села під час раптово виниклої сварки заподіяв травму голови 52-річному жителю цього ж району, який невдовзі в лікарні помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження.

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.uа

www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прем’єр Іраку поїхав ...
Наступна новина: Працівники столичного ...

КОМЕНТАРІ