Операція

Операція "Берег" пройшла на Хмельниччині успішно

10.06.13 12:17 0 1507
Працівники УМВС України в Хмельницькій області провели профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Берег-2013» у місцях масового відпочинку подолян.

У літній період у лісових масивах, на узбережжях річок, озер та інших водоймищ із збільшенням кількості відпочиваючих, збільшується кількість випадків порушень громадського порядку, хуліганських проявів, нанесення тілесних ушкоджень, а також нещасних випадків на воді.

Найбільш «кримінальними» влітку вважаються узбережжя річки Дністер на території Кам‘янець-Подільського та Новоушицького районів, Голубі озера Славутського та Ізяславського районів, курортна територія Сатанова на Городотчині. Особлива увага з настанням туристичного сезону приділяється місту Кам‘янець-Подільському, яке у цей час приймає гостей з усього світу.

І хоча погодні умови цього року не зовсім сприятливі, з метою забезпечення безпеки громадян, у тому числі дітей, в місцях масового відпочинку та оздоровлення, попередження та припинення правопорушень, під пильним оком правоохоронців перебуває 12 оздоровчих дитячих закладів, 50 пляжів, 127 лісопаркових зон, 307 барів та нічних клубів, тощо.

Протягом проведення відпрацювання затримано 46 осіб, які підозрюються у скоєнні злочинів, зокрема, крадіжок, хуліганств, зґвалтування, зберігання наркотичних засобів. Ще 616 осіб затримали за вчинення адміністративних правопорушень: появу в громадському місті у нетверезому стані, дрібне хуліганство, насильство у сім‘ї. Окрім того, у цей період вилучено 20 одиниць гладкоствольної зброї.

Літо тільки набирає обертів, правоохоронці продовжать рейди, тож мешканці краю можуть насолоджуватися безпечним відпочинком.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пекович: "Могли і повинні ...
Наступна новина: Житомирські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ