Луцьк: «Спортивне літо 2013»

Луцьк: «Спортивне літо 2013»

10.06.13 11:12 0 1294
Упродовж минулого тижня на спортивних майданчиках нашого міста з штучним покриттям вирувало справжнє футбольне свято - «Спортивне літо 2013». Щорічно управління освіти Луцької міської ради спільно з Федерацією футболу міста, Асоціацією міні-футболу Волинської області за підтримки СОК «Адреналін Сіті» організовує змагання з міні-футболу між учнями таборів з денним перебуванням загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька.

Організатори змагань присвятили їх Тижню футболу від УЄФА і ставили за мету пропаганду міні-футболу серед школярів як виду спорту, здорового і активного способу життя, профілактику шкідливих звичок і підвищення мотивацій до занять фізичною культурою та спортом.

У попередніх поєдинках збірні команди 20 таборів навчальних закладів, згідно жереба, були розподілені на п’ять підгруп, де в очних поєдинках в одне коло визначали переможців, які і продовжували боротьбу за перемогу у фінальній частині змагань. Переможцями груп стали команди ЗНЗ №№ 3, 5, 12, 13, 14, 19, а команда ЗОШ № 13 потрапила у фінальну частину завдяки кращому показнику очок і різниці м’ячів серед команд, що посіли другі місця.

Фінальна частина проходила на майданчику спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті». Команди були поділені на дві групи. Ігри в одне коло визначали півфіналістів.

Перемогу у І групі святкували учні ЗОШ № 12 (тренер Олександр Філоненко), які в першому півфінальному поєдинку зустрілися з командою ЗОШ № 5 (Микола Кльоц), яка була другою в ІІ групі. Перемога з рахунком 2:1 виводить учнів ЗОШ № 5 у фінал. У другому півфінальному поєдинку переможці ІІ групи - ЗОШ № 3 (Юрій Круковець) впевнено перемогли гімназистів з 14 школи (Олександр Сидорук) - 6:2, які були другими у І групі.

У матчі за третє місце команда гімназії № 14, незважаючи на поразку у півфіналі, зібралася і перемогла своїх однолітків з команди ЗОШ № 12 з сухим рахунком 4:0.

У фіналі зустрілися команди ЗОШ № 5 і ЗОШ № 3. Завдяки шести голам кращого бомбардира турніру Івана Костюка, команда ЗОШ № 3 впевнено перемогла з рахунком 7:2.

На урочистому закритті переможці і призери, а також кращі гравці, були нагороджені кубками, дипломами, призами від організаторів змагань. Кращим воротарем турніру визнано Артема Скопюка (СЗОШ № 5), а кращим гравцем – Віктора Люльку з НВК «Гімназія № 14».

Ці змагання завершили календар спортивно-масових заходів управління освіти 2012-2013 навчального року, а учні йдуть на канікули, щоб вже у вересні розпочати новий спортивний сезон.

Управління освіти Луцької міської ради

(728 058, 724 800)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині на ...

КОМЕНТАРІ