Керівництво Головного управління ДСНС у Рівненській області взяло участь в урочистостях з нагоди випуску молодих офіцерів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

Керівництво Головного управління ДСНС у Рівненській області взяло участь в урочистостях з нагоди випуску молодих офіцерів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності

10.06.13 12:44 0 1134
8 червня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбувся випуск молодих фахівців. Дипломи бакалавра отримали 476 юнаків та дівчат, з яких 208 осіб, що навчались за державним замовленням, отримали звання лейтенанта та направлені для проходження служби у територіальні підрозділи Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Цього року лави рівненських рятувальників поповнив 21 випускник.

В урочистостях з нагоди випуску участь взяли очільники Львівської області, представники духовенства, ветерани пожежної охорони, Директор департаменту персоналу ДСНС України Олександр Євсюков, керівники територіальних підрозділів ДСНС України, інших силових структур, служб та відомств, іноземні делегації, ректори вищих навчальних закладів. Делегацію Рівненської області очолював перший заступник начальника Головного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

Випускники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності завжди славились високим рівнем знань та не раз доводили свою відмінну фахову підготовку. Упродовж свого існування навчальний заклад підготував понад 30 тис. фахівців, серед яких 45 стали генералами. Серед випускників є також відомі вчені, державні діячі та керівники різного рангу.

У вітальній промові до випускників ректор університету Михайло Козяр зазначив: «На тлі всіх небезпечних процесів, які відбувалися на території держави, ви зробили усвідомлений вибір, пройшли нелегкий шлях здобуваючи знання та приєдналися до славної пожежно-рятувальної родини, де головними гаслами є – запобігти, врятувати, допомогти, а самопожертва та небайдужість до чужого горя є характерною рисою кожного члена цієї родини – від генерала до рядового».

В свою чергу, перший заступник начальника ГУ ДСНС Рівненщини Сергій Крук, вітаючи молодих лейтенантів із знаменною подією у їхньому житті, підкреслив: «Ви здобували знання у одному із провідних вищих навчальних закладів України в галузі безпеки людини, що завоював авторитет не тільки в Україні, але й на Міжнародній арені. І наші бойові підрозділи з нетерпінням очікують саме таких компетентних, підготовлених фахівців, відданих обраній справі, готових за будь-яких умов стати на захист найвищої цінності – життя людини».

Після вручення дипломів випускники пройшли урочистим маршем підкидаючи вгору монети на щастя. Був і феєрверк, і святковий стіл із шампанськім у пожежному шоломі, а також радісні сльози батьків, численні поздоровлення і привітання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині у службі ...
Наступна новина: На Тернопільщині 34 річного ...

КОМЕНТАРІ