відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед пожежно-рятувальних підрозділів УДСНС України у Чернівецькій області

відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед пожежно-рятувальних підрозділів УДСНС України у Чернівецькій області

10.06.13 20:41 0 1036
Протягом 6-7 червня на базі спортивного комплексу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, розташованого на території державної пожежної частини № 3 міста Чернівці, пройшли особисто-командні змагання з пожежно-прикладного спорту серед пожежно-рятувальних підрозділів УДСНС України у Чернівецькій області.

В перший день змагань учасники намагалися подолати три етапи, маючи на це по дві спроби. Перший етап – біг на дистанцію сто метрів із перешкодами. Після цього спортсмени намагалися за допомогою штурмової драбини дістатися четвертого поверху навчальної вежі. Рятувальники проявили високі професійні навички, долаючи усі перешкоди.

Останнім етапом першого дня змагань була естафета. Тут дуже важливим є вміння діяти спільно, адже найменша помилка когось із учасників призводила до поганого результату для всієї команди. Для проходження естафети, яка включає в себе біг по буму, високий паркан, який учаснику потрібно було подолати, а також з допомогою вогнегасника ліквідувати пожежу, команда повинна була продемонструвати чудове вміння діяти гуртом.

Під час другого дня змагань відбулося два етапи. Це бойове розгортання та піднімання трьохколінчастою драбиною. Слід зазначити, що усі елементи, які виконуються у пожежно-прикладному спорті, дозволяють рятувальникам успішно діяти при гасінні справжніх пожеж.

За результатами змагань перші 3 місця зайняли команди міста Чернівці. Переможцем стала команда Державної пожежної частини № 2 обласного центру. На другому місці – працівників Державної пожежної частини № 3, а третє місце зайняла команда аварійно-рятувального загону спеціального призначення УДСНС України у Чернівецькій області.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11.06 у Хмельницькій ...
Наступна новина: Чернігівські кікбоксери ...

КОМЕНТАРІ