Чернігівські кікбоксери повернулися з перемогою з Афін

Чернігівські кікбоксери повернулися з перемогою з Афін

10.06.13 20:41 0 950
Чернігівською перемогою назвали виступ української збірної на Чемпіонаті світу з кікбоксингу кращі спортсмени й тренери під час брифінгу в дискусійному клубі «Експертна думка».

За словами Заслуженого тренера України з кікбоксингу, тренера-викладача ФСТ «Колос» Юрія Єрмілова, днями українська збірна повернулася з Греції, де в Афінах з 26 травня по 3 червня проходив Чемпіонат Світу з кікбоксингу серед дітей, юнаків, молоді, дорослих та студентів за версією WPKA. Збірну України представляла команда у складі 58 спортсменів з восьми регіонів України, у тому числі й шість спортсменів із Чернігова. Свою підготовку загалом продемонстрували 650 спортсменів із 40 країн світу.

Українська збірна впевнено виступила на турнірі та посіла перше командне місце в змаганнях, привізши на Батьківщину 112 медалей – 39 золотих, 37 срібних і 36 бронзових. Керівник чернігівської делегації Заслужений тренер України, депутат міської ради Андрій Кужельний пишається тим, що вагома частка здобутих нагород – 9 золотих, 5 срібних і 2 бронзові медалі – заслуга наших земляків.

Кандидат у майстри спорту, чемпіон світу Михайло Єрко, який був наймолодшим серед юніорів, поділився з учасниками брифінгу, що довелося боксувати зі спортсменами дуже високого рівня, однак вік не став йому перешкодою для завоювання першості.

Заслужений майстер спорту України, семиразовий чемпіон світу Роман Власенко та майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу Віктор Кузьменко подякували тренерам за працю, яку ті вклали в їхній розвиток, що й дозволило показати такі високі результати. Це Заслужений тренер України Андрій Кужельний (ФСТ «Колос»), Заслужений тренер України Юрій Єрмілов (ФСТ «Колос»), Олександр Хропатий (ФСТ «Колос») та Заслужений тренер України Юрій Сидоренко (ФСТ «Спартак»). Саме тренери змогли знайти підхід до кожного спортсмена і підготували, незважаючи на умови, професіоналів своєї справи.

Майстер спорту України міжнародного класу, чотирикратний чемпіон світу Сергій Шрам зауважив, що найбільшою проблемою в розвитку цього виду спорту залишається відсутність нормальної тренувальної бази.

Президент Чернігівської міської федерації боксу, кікбоксингу та тайського боксу Антон Балакша подякував усім спонсорам, які сприяли поїздці наших спортсменів на чемпіонат.

Чернігівські спортсмени й тренери висловили переконання, що змагання такого рівня – це нагода отримати багато хороших вражень та неоціненний професійний досвід за короткий час.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: відбулися змагання з ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ