Борис Клімчук: Проект зі спрощеного доступу до адмінпослуг через пошту - один із напрямів допомогти людям отримати необхідну інформацію

Борис Клімчук: Проект зі спрощеного доступу до адмінпослуг через пошту - один із напрямів допомогти людям отримати необхідну інформацію

11.06.13 09:19 0 1170
Під час селекторної наради, яку провів голова облдержадміністрації Борис Клімчук, директор Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Ярослав Кравчук доповів про реалізацію в області проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту».

Він повідомив, що "в області втілення цього проекту триває ще з квітня. «Любешівський та Старовижівський райони уже працюють за цією схемою. До кінця кварталу усі 469 відділень «Укрпошти» надаватимуть адмінпослуги. Наші працівники зараз проходять навчання, щоб надавати людям допомогу у земельних питаннях, соціальної політики та пенсій».

Борис Клімчук подякував головам двох відзначених районів, а іншим дав вказівку долучатись до цієї теми: «Щодня аналізуйте ситуацію та навчайте людей. ми робимо перші кроки. Це питання - на контролі в Президента держави. І це – один із напрямів допомогти людям отримати необхідну інформацію».

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Полтавщині до міліції ...
Наступна новина: На Житомирщині дітей, які ...

КОМЕНТАРІ