Житомир чекає на інтегрований концерт незрячих виконавців – 12 червня

Житомир чекає на інтегрований концерт незрячих виконавців – 12 червня

11.06.13 08:21 0 945
12 червня 2013 року в залі обласної державної телерадіокомпанії в місті Житомирі відбудеться інтегрований концерт незрячих виконавців, провідних українських артистів та оркестру національного театру ім. М.Заньковецької «Відчинилося життя», присвячений 5-річчю заснування однойменного творчого проекту. У концерті візьмуть участь кращі незрячі виконавці з України: Житомир, Вінниця, Сімферополь, Мукачево та ін.

Творчий проект «Відчинилося життя» ініційований й втілений у життя Львівським обласним осередком всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ» і оркестром Львівського національного академічного драматичного театру ім. М.Заньковецької – єдиним в Україні професійним творчим колективом, який співпрацює з незрячими виконавцями. Участь усіх виконавців є винятково благодійною.

Мета проекту – впровадження в практику сучасних підходів до вирішення соціальних проблем сьогодення, пошук порозуміння між спільнотою здорових і людей з особливими потребами, впровадження європейських стандартів суспільства рівних можливостей, дебар’єризація суспільної свідомості у сприйнятті незрячого виконавця на професійній сцені.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ