На Житомирщині дітей, які приїхали відпочивати у „Березовий гай”, чекають гарні умови та цікаве дозвілля

На Житомирщині дітей, які приїхали відпочивати у „Березовий гай”, чекають гарні умови та цікаве дозвілля

11.06.13 09:22 0 1243
Село Скраглівка Бердичівського району, де розташовано позашкільний навчально-оздоровчий заклад «Дитячо-юнацький табір «Березовий гай», є мальовничим та багатим на природні ресурси: тут тобі і річка, і ліс – все сприяє відпочинку та оздоровленню. Незабаром буде офіційне відкриття першої зміни для відпочивальників, але вже починаючи з 9 години ранку 10 червня до табору прибували батьки та дітки аби розселитись та оформити необхідні документи.

«Ми з нетерпінням чекали, коли до нас приїдуть відпочивальники. У нас є всі умови для дозвілля дітей: наявність ігрових кімнат, майданчиків, спортивних площадок волейбольна, баскетбольна. Також ми укомплектували штат кваліфікованими медичними спеціалістами та організаторами культурно-масової, спортивної роботи”, – розповідає директор закладу Валентина Шевчук.

Питання завершення всіх робіт по підготовці до відкриття зміни у позашкільному навчально-оздоровчому закладі «Дитячо-юнацький табір «Березовий гай» перебувало на постійному контролі у голови Бердичівської райдержадміністрації Володимира Збаражського. З метою наведення благоустрою в таборі було організовано суботник, у якому взяли участь представники райдержадміністрації, партійних та громадских організацій.

«Потурбувались ми і про виконання соціальних стандартів оздоровлення та відпочинку дітей, відповідно до наказу Мінсім\'ямолодьспорту від 13.08.09 № 2881 в оздоровчому таборі «Березовий гай» дотримано вимог щодо денної норми харчування на одну дитину, таким чином було забезпечено 5-ти разове збалансоване харчування. Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем та головою Житомирської обласної держаної адміністрації Сергієм Миколайовичем Рижуком визначено ряд пріоритетних напрямків розвитку соціальної сфери області, одна з яких - якісне оздоровлення дітей. Саме тому ми докладаємо максимум зусиль, аби діти нашого району оздоровились», - розповідає Володимир Збаражський.

Приємними є перші враження від перебування у таборі і у дітей та їх батьків. Вони охоче діляться своїми емоціями, розповідають, що найбільше тут подобається: гарні умови, досвідчені фахівці, цікава програма дозвілля, яка пропонується дітям.

На оздоровлення у „Березовий гай” приїхали діти з міста Бердичева та Коростеня, з Ружинського, Червоноармійського та Черняхівського районів. Всього впродовж літа в таборі буде проведено 3 заїзди та планується оздоровити близько 600 дітей.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борис Клімчук: Проект зі ...
Наступна новина: На Львівщині вулицю ...

КОМЕНТАРІ