У Львові відбулась VІІ Всеукраїнська конференція асоціації ветеранів війни та МНС України

У Львові відбулась VІІ Всеукраїнська конференція асоціації ветеранів війни та МНС України

11.06.13 08:23 0 1044
6-8 червня у Львові проходила VІІ Всеукраїнська конференція та круглий стіл з головами територіальних і функціональних рад ветеранів Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України.

Темою заходу стала роль ветеранських організацій щодо подальшого розвитку історико-культурної спадщини, музейної справи, соціального захисту, правового, пенсійного, медичного, оздоровчого та іншого забезпечення ветеранів, інвалідів, особового складу органів і підрозділів цивільного захисту та патріотичного виховання молодих спеціалістів і підростаючого покоління на традиціях героїчної і трудової слави протипожежної та рятувальних служб ДСНС України.

Учасники конференції мали змогу ознайомитись з виставкою художніх творів і картин, фотоальбомів і дитячих малюнків, відвідати об’єкти проведення ЄВРО-2012 (стадіон «Арена-Львів» та міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького), прийняти участь у випуску молодих спеціалістів ЛДУБЖД. Крім того, всім присутнім провели екскурсію приміщеннями музею Головного управління ДСНС України у Львівській області, Львівського Національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, а також історичними місцями м. Львова.

З вітальним словом до ветеранів та керівників ветеранських організацій звернувся заступник голови ДСНС України Бойко Анатолій Павлович: «Ви і вносите неоціненний вклад у зміцнення та розвиток системи цивільного захисту, рятувальної справи, техногенної та пожежної безпеки, берете активну участь у повсякденній діяльності органів та підрозділів системи ДСНС України, передаєте набутий з роками великий життєвий досвід молодим працівникам». Анатолій Бойко подякував присутнім за плідну діяльність у розбудові ветеранського руху та побажав невичерпної енергії оптимізму і творчої наснаги.

Слова вдячності також висловив начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергій Дмитровський: «Ваша самовіддана праця, яка завжди знаходилась на межі ризику, була та залишається прикладом хоробрості, відваги у справі захисту життя і здоров'я людей. Завдяки вашому професіоналізму, мужності та рішучості не раз були врятовані сотні людей, збережені матеріальні цінності. Багатий досвід у вихованні та навчанні особового складу пожежно-рятувальних підрозділів є надзвичайно цінним для молодих працівників. Ваші бойові будні – це численні факти мужності та звитяги, готовності прийти на допомогу тим, хто її потребує». Очільник управління висловив особливу шану всім, хто присвятив своє життя справі боротьби з вогнем, а також побажав міцного здоров'я, щастя, добробуту, нових досягнень у виконанні покладених відповідальних та почесних завдань.

Також перед учасниками виступили представники обласних відомств соціального захисту населення, юстиції та профільної комісії Львівської обласної Ради.

Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України Віктор Доманський під час конференції відзначив найбільш активних членів асоціації спеціальними відзнаками. Крім того, Віктор Доманський подякував ветеранам за мужність та ставлення до громадянського обов’язку.

«Протистояти стихії – справа нелегка, а подекуди дуже небезпечна та вимагає рішучості, відповідальності, постійної бойової готовності і здатності на героїчні вчинки. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствіли душею, зберігаючи у собі людяність і готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів. Низький уклін за Вашу сумлінну та відповідальну працю, за кожну хвилину ризику у боротьбі із стихією» - зазначив голова асоціації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території України ...
Наступна новина: 14 червня на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ