На Львівщині вулицю Пекарську планують відремонтувати до серпня

На Львівщині вулицю Пекарську планують відремонтувати до серпня

11.06.13 09:24 0 1221
З 22 травня триває ремонт вул. Пекарської на ділянці від вул. Туган-Барановського до вул. Чехова. Закінчити ремонт планують до 31 серпня.

Виконується весь комплекс робіт з заміни інженерних мереж (водопровідних та каналізаційних мереж, газо- та електромереж), влаштуванню дорожньої основи та бруківки, заміні тротуарної плитки. Водоканал та Львівгаз виконують своїми силами заміну аварійних ділянок інженерних мереж, також прокладають резервні футляри для електромереж.

Ремонтні бригади Львівводоканалу замінюють водопровідні вводи до 25 будинків, каналізаційні випуски, ринви, встановлюють дощоприймачі.

— Останній раз ця вулиця в швидкому темпі ремонтувалася до Олімпіади у 1980 році. Але тоді міняли тільки дорожнє полотно, інженерію не міняли. Мережі водоканал робить власним коштом, це орієнтовно 800 тис. грн. Ми запланували закінчити роботи вкінці серпня, але враховуючи, що водоканал випереджає графіки, спробуємо виконати всі роботи по початку серпня і відкрити цю ділянку. Щодо наступної ділянки від вул. Тершаковців до Личаківського цвинтаря – подивимось по  ситуації з фінансами. Бо підрядник готовий працювати, але чи ми будемо мати достатньо коштів, щоб все оплатити. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Роботи виконує ТзОВ «Західбуденергозбереження». Вартість – понад 1,8 млн грн.

Нагадаємо, минулого року вул Пекарську відремонтували на ділянці від вул.І.Франка до вул. Туган-Барановського.



Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: На Рівненщині ефективний ...

КОМЕНТАРІ