На Львівщині на Турківщині за самовисуванця проголосувало 99% виборців

На Львівщині на Турківщині за самовисуванця проголосувало 99% виборців

11.06.13 11:25 0 838
Вчора, 9 червня, відбулися проміжні вибори депутата Завадівської сільської ради Турківського району. Балотувався на цю посаду лише один кандидат – Занкович Іван Петрович, 06.06.1979 р.н., позапартійний, безробітний, самовисуванець. Відтак, для того, щоб стати депутатом, йому необхідно було одержати більше половини голосів виборців, які візьмуть учать у голосуванні. Із цим завданням він впорався із великим запасом. За єдиного кандидата проголосували 98,7% виборців, які взяли участь у голосуванні. Активність виборців склала 68,2%.

Проміжні вибори були призначені Завадівською сільською виборчою комісією у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Завадівської сільської ради Турківського району Яворського Ігната Ігнатовича (позапартійний), пов’язаним з його смертю, керуючись частиною 5 статті 14 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” (далі – Закон).

Відповідно до норм, затверджених постановою ЦВК від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія була забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також було впроваджено заходи щодо забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації.

На виконання статті 30 Закону відділ ведення Державного реєстру виборців Турківської районної державної адміністрації передав по два примірники попередніх та уточнених списків виборців Завадівській сільській виборчій комісії.

Додамо, що до уточненого списку виборців було включено 110 виборців.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині психіатрам ...

КОМЕНТАРІ