Делегація Чернігівщини взяла участь у Всеукраїнському дні поля

Делегація Чернігівщини взяла участь у Всеукраїнському дні поля

11.06.13 09:32 0 1064
7 червня в Українському науково-дослідному інституті прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Леоніда Погорілого відбувся Всеукраїнський день поля та засідання штабу з питань координації проведення комплексу збиральних робіт у 2013 році.

У заході від Чернігівської області взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло, директор Департаменту агропромислового розвитку Анатолій Максак, керівники обласних служб агропромислового розвитку та окремих сільськогосподарських підприємств Чернігівщини.

Учасники заходу ознайомилися з науковими розробками та технічними новинками Українського науково-дослідного інституту УкрНДІПВТ ім. Леоніда Погорілого, оглянули сільськогосподарську техніку для збирання та післязбиральної обробки і зберігання зернових.

У рамках Всеукраїнського дня поля відбулася нарада за участю спеціалістів Департаменту агропромислового розвитку та головного управлінням МНС в Чернігівській області з питань здійснення профілактичних заходів з попередження пожежної та техногенної безпеки, виробничого травматизму на сільськогосподарських об'єктах під час підготовки і проведення збиральної кампанії 2013 року.

Як зазначив Олександр Шанойло, господарствами всіх форм власності області вже завершено основний посів ярих сільськогосподарських культур під урожай поточного року в обсягах 815,1 тис. га або 100,3% до прогнозу. Наразі на Чернігівщині активно ведеться підготовка до збирання врожаю.

Так, планується, що на збір ранніх зернових буде задіяно 2425 зернозбиральних комбайнів, які дозволять провести комплекс робіт протягом 10-и робочих днів.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ