З награбованим - до рук правоохоронців

З награбованим - до рук правоохоронців

11.06.13 01:33 0 879
Прямісінько серед білого дня у центрі столиці 28-річний чоловік зірвав з бідолашної дівчини золотий ланцюжок. Але через 10 хвилин він вже «зустрів» правоохоронців.

19-річна дівчина прогулювалася Хрещатиком. Раптом вона почула біль в області шиї. Коли ж почала розтирати болюче місце, зрозуміла, з неї щойно зірвали прикрасу. Розгублена громадянка навіть не второпала, хто це зробив.

Неподалік знаходилися працівники міліції, які все це бачили. Коли чоловік проходив повз дівчину, він лише простягнув руку, кілька секунд - і прикраса у нього. Потім спокійно пішов собі далі.

Щоб не злякати крадія, правоохоронці пішли йому назустріч. Коли ж чоловіки порівнялися, правоохоронці запропонували, щоб той віддав дівчині її річ. Здивований таким проханням незнайомців, злодій в свою чергу запропонував їм пройти далі.

Незнайомці представилися. Чоловік не розгубився. Як досвідчена людина, що неодноразова була засуджена за подібні злочини, намагався позбутися награбованого. Але, як кажуть, був певно не його день. Ланцюжок зачепився  за тканину та повис на штанях.

Дівчина зі сльозами на очах дякувала правоохоронцям. Адже цей ланцюжок їй подарувала матуся на день народження. Для неї ця прикраса була мов оберіг.

28-річний киянин, як з’ясувалося, зовсім не був новоспеченим злодієм. В кінці 2012 року вийшов з в’язниці. Але надовго його терпіння не вистачило. Знов повернувся до старого.

Наразі слідчим відділом Шевченківського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України «Грабіж». За даний злочин передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 4 до 6 років.

Правоохоронці впевнені, що від його рук постраждало значно більше громадян.

Якщо ви або ваші знайомі стали жертвою цього хлопця, звертайтесь до Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві за адресою: вул. Прорізна, 12 або за телефоном (044) 278-81-02. Будь-яка інформація допоможе слідству.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині під час ...
Наступна новина: Транспортні міліціонери ...

КОМЕНТАРІ