Міський голова Микола Романюк привітав нового начальника Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області

Міський голова Микола Романюк привітав нового начальника Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області

11.06.13 10:15 0 1232
Вчора, 10 червня, начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський офіційно представив нового начальника Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області – Савчук Світлану Павлівну.

Міський голова Микола Романюк взяв участь в урочистих зборах трудового колективу та привітав Світлану Савчук із призначенням. Він побажав працівникам нового відомства здобутків, невичерпної енергії та відзначив, що ефективність роботи інспекції, насамперед, залежить від оптимального поєднання інтересів бізнесу і влади.

Світлана Павлівна подякувала за теплі слова та плідну співпрацю і запевнила, що здобутки інспекції – це здобутки кожного її працівника.

Довідково:

Відповідно до наказу Міністерства доходів і зборів України № 667-о від 24 травня 2013 року начальником Луцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Волинській області призначено Савчук Світлану Павлівну.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація Чернігівщини ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ