На Івано-Франківщині шефська допомога прикордонникам

На Івано-Франківщині шефська допомога прикордонникам

11.06.13 10:17 0 1414
Косівська райдержадміністрації з початку цього року надала допомогу особовому складу відділу прикордонної служби «Шибене» на суму 20 тис. грн. відповідно до Указу Президента України від 27 вересня 2013 року № 918/2010 «Питання шефства над Збройними Силами України» та розпорядження обласної державної адміністрації від 05 листопада 2010 року № 754 «Про шефство над військовими частинами».

Прикордонники отримали від Косівщини набір кухонних меблів, електроплитку, комплекти для сантехнічних вузлів, пластикову вагонку для оформлення душової. Також виготовлено і доставлено центральну і бічну металеві брами.

Сільські, селищні та міський голови разом зі структурами райдержадміністрації активно посприяли у наданні згаданої допомоги.

Виступаючи перед особовим складом відділу прикордонної служби «Шибене» під час святкування Дня прикордонника голова Косівської райдержадміністрації Ярослав Іванович Шинкарук зазначив, що район і надалі надаватиме шефську допомогу, продовжуватиме ті гарні традиції взаємних стосунків, які склалися протягом майже двадцяти років.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Делегація з Німеччини ...

КОМЕНТАРІ