Делегація з Німеччини ознайомилися з роботою соціальних установ Прикарпаття

Делегація з Німеччини ознайомилися з роботою соціальних установ Прикарпаття

11.06.13 10:18 0 1330
З 06 по 10 червня на території Івано-Франківської області перебувала делегація представників благодійного товариства для робітників "AWO" з міста Гюстров Німеччини, метою візиту якої було ознайомлення з роботою соціальних служб області та можливого надання гуманітарної допомоги стаціонарним установам соціальної сфери.

В складі делегації перебували Петер Шмідт – директор благодійного товариства, Міхаель Хенкенйоган – голова спостережної ради благодійного товариства, Ріта Улич – член правління благодійного товариства, Ганс-Юрген Ковальчик – редактор газети "Шверннер фольксцайтунг", а також перекладачі Тамара та Вольфганг Шуманн.

Представники делегації ознайомилися з роботою Погонянського психоневрологічного будинку-інтернату, відвідали реабілітаційний центр для дітей з обмеженими фізичними можливостями в селищі Отинія, Ковалівське стаціонарне відділення територіального центру Коломийської районної державної адміністрації.

Під час зустрічі за круглим столом з керівництвом облдержадміністрації було обговорено проблемні питання соціальної сфери та окреслено шляхи майбутньої співпраці.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині сьогодні ...

КОМЕНТАРІ