На Львівщині сьогодні підопічним терцентру розповідатимуть про цілющу силу дзвонів та психосоматику

На Львівщині сьогодні підопічним терцентру розповідатимуть про цілющу силу дзвонів та психосоматику

11.06.13 10:18 0 1330
Львів соціальний. Для Львів`ян літнього віку проводять цікаві заходи та зустрічі пізнавально-розвиткового характеру.

У вівторок, 11 червня о 12 годині для 12 учасників відбудеться колективна зустріч з культорганізатором на тему «Цілюща сила дзвонів», яка пройде в Личаківському відділенні соціальної допомоги вдома Львівського міського терцентру.

ж об 11.00 у Шевченківському відділенні соціальної допомоги вдома відбудеться зустріч з психологом на тему «Психосоматичні хвороби – хвороби століття». До участі в зустрічі запросили 10 підопічних територіального центру.

— відбулась зустріч з психологом. Говорили про роль психологічних чинників у формування тілесного здоров`я. Також підопічним терцентру розповіли про цілющу силу дзвонів, які звуковими резонансами можуть руйнувати шкідливі бактерії в повітрі, повідомив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський

Центр створено відповідно до ухвали Львівської міської ради від 18.06.2009 року № 2695 з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Психосоматика – ц

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Делегація з Німеччини ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ