Хмельницький міліціонер під час розкриття злочину врятував пенсіонерці життя

Хмельницький міліціонер під час розкриття злочину врятував пенсіонерці життя

11.06.13 10:25 0 1458
Прикрий випадок стався з однією із мешканок міста Хмельницького: жінка замовила пластикові вікна, заплатила за всі послуги, але продавець не у повному обсязі виконав свої зобов’язання.

Для пенсіонерки сума у понад п’ять тисяч гривень є досить суттєвою, щоб її комусь дарувати. Постійні переживання та спроби вирішити конфлікт самостійно не дали ніякого результату, тому жінка вирішила просити допомоги у правоохоронців.

Заяву потерпілої зареєстрували та передали до сектору боротьби з економічними злочинами Хмельницького міського відділу. Молодий працівник, сержант міліції Тарас Гарук безпосередньо зайнявся даною справою.

Міліціонер завітав до потерпілої у справі та помітив, що жінка має нездоровий вигляд, до того ж щосекунди їй ставало дедалі гірше. До приїзду швидкої Тарас Гарук самотужки намагався привести пенсіонерку до тями, лікарі ж поставили жінці діагноз — інсульт, і терміново забрали її до лікарні.

На щастя, завдяки вчасному отриманню медичної допомоги стан здоров’я у потерпілої наразі задовільний. За словами лікарів, прийди міліціонер кількома хвилинами пізніше, хтозна, чи вдалося б бідолашну врятувати.

Рідні пенсіонерки висловили слава подяки за врятоване життя Тарасові Гаруку, його батькам та керівництву Хмельницького міського відділу. Хоча сам правоохоронець вважає, що на його місці кожен вчинив так само б.

А справа з вікнами, врешті, завершилась на користь потерпілої — продавець виконав всі свої зобов’язання.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ