Питанням пільг на землекористування у Львові займатиметься робоча група

Питанням пільг на землекористування у Львові займатиметься робоча група

11.06.13 11:42 0 840
Під час пленарного засідання міський голова розповів про те, що буде створено робочу групу для врегулювання питання пільг на землекористування у Львові.

— Ця проблема надзвичайно важлива. Особливо акцентую на підприємцях, які реально працюють, де є робочі місця і де сплачуються податки. Ми з вами це питання проговорювали вчора на колегії і ми домовились, що після сесії ми активно беремось за це питання.Андрій Садовий, міський голова.

В робочу групу має увійти директор департаменту містобудування Андрій Павлів, начальник управління земельних ресурсів Михайло Бокало, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, керівники депутатських комісій землекористування, депутатської діяльності та законності, бюджетної комісії.

— В даному питанні ми стоїмо на одній позиції. Ми повинні максимально допомогти львівському бізнесу. Я думаю, що спільно нам вдасться вийти з цієї ситуації, щоб наш бізнес мав можливість працювати, а не стояти і пікетувати ті чи органи влади. Тому буквально з завтрашнього ми починаємо працювати. Це дуже важливо, це одне з найважливіших питань.Андрій Садовий, міський голова. 

Нагадаємо, прокуратура м. Львова в суді вимагає скасувати ухвалу Львівської міської ради «Про нарахування та сплату орендної плати за землю і земельного податку до міського бюджету м. Львова у 2013 році», яка надає орендарям земельних ділянок пільги на оренду розміром на 60%.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: Львівщина: «Сьогодні ...

КОМЕНТАРІ