Представники виконавчої служби Бортничів увірвались до квартири громадської активістки Раїси Шматко, лідера всеукраїнського жіночого руху

Представники виконавчої служби Бортничів увірвались до квартири громадської активістки Раїси Шматко, лідера всеукраїнського жіночого руху "За вільну Україну"

11.06.13 12:57 0 1009
Сьогодні вранці представники виконавчої служби Бортничів у супроводі нових власників увірвались до квартири громадської активістки Раїси Шматко, лідера всеукраїнського жіночого руху "За вільну Україну", щоб виселити її з власної оселі, що у Бортничах за адресою вул. Леніна 26, 16.

За словами активістки, її грубо намагаються викинути з квартири навіть не дивлячись на те, що справа стосовно виселення зараз знаходиться в апеляційному суді міста Києва, котрий ще не виніс відповідного законного рішення. Так звані нові власники, а це Гордієнко Лариса Анатоліївна, натомість, вже мають на руках документи на квартиру Шматко. Таким чином, виникла ситуація з подвійним правом власності на житло.
Виконавці замінили замки в дверях квртири, а Шматко разом із новоспечиними власниками зачинили всередині і нікого не пускають.
Коли ж активісти ВК "НАСТУП" приїхали на місце події , представниця виконавчої служби відразу зникла, відмовляючись коментувати ситуацію.
Шматко вбачає у діях виконавців помсту влади за політичну та громадську діяльністьь активістки та нагалошує, що їй неодноразово погрожували розплатою за її громадські переконання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині голова ...

КОМЕНТАРІ