На Волині голова облдержадміністрації Борис Клімчук перебуває сьогодні у відрядженні в Києві

На Волині голова облдержадміністрації Борис Клімчук перебуває сьогодні у відрядженні в Києві

11.06.13 13:17 0 1368
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук перебуває у відрядженні в Києві.

У столиці під головуванням Президента України Віктора Януковича відбудеться засідання Комітету з економічних реформ на тему: «Стан виконання пріоритетних завдань модернізації соціальної сфери та соціальних ініціатив Президента України».

Заплановано обговорити стан виконання Національного плану дій на 2013 рік, зокрема щодо реформування медичної сфери, а також модернізації системи охорони здоров’я у пілотних регіонах, провадження проекту з реімбурсації вартості ліків для хворих на гіпертонію. Йтиметься також про реалізацію соціальних ініціатив, втілення нових інструментів стимулювання зайнятості, результати роботи інституту соціальних працівників. Розглянуть і впровадження Президентської програми «Інтелектуальне майбутнє України», зокрема щодо виконання соціальних ініціатив з підтримки дітей та сімей з дітьми.

Крім цього, на порядку денному засідання Комітету – виступи голів Волинської, Полтавської та Одеської облдержадміністрацій. Зокрема, керівник виконавчої гілки Волині розповість про результати роботи соціальних фахівців в області. Виступ Бориса Клімчука буде розміщено на офіційному веб-сайті Волинської ОДА.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники виконавчої ...
Наступна новина: ПриватБанк відкриває ...

КОМЕНТАРІ