ПриватБанк відкриває пенсіонерам нові можливості

ПриватБанк відкриває пенсіонерам нові можливості

11.06.13 13:17 0 5171
ПриватБанк випускає спеціальні пенсійні картки, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати свою пенсію коли їм зручно, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення.

У свій час ПриватБанк був одним з перших банків, якому Кабінет Міністрів України своєю Постановою № 785 від 12.05.2000 р. дозволив виплачувати пенсії. Це було в 2001 році, і тепер ми щорічно підтверджуємо право на виплату пенсії. Спеціальні комісії перевіряють, як ми працюємо, чи достатньо ми надійні, чи багато у нас відділень, де можуть обслуговуватися наші клієнти, і навіть те, як саме обслуговують наші фахівці клієнтів-пенсіонерів.

За цей час нам вдалося знайти ідеальну «формулу» найбільш комфортних і вигідних умов пенсійного обслуговування.

Пенсійна картка - це карта, на яку пенсіонери-клієнти банку отримують пенсію, і вона має цілий ряд переваг для її власника:

- Не потрібно сидіти в очікуванні листоноші і переживати за збереження грошей, зняти гроші можна в будь-який зручний момент;

- Не потрібно віддавати листоноші гроші за те, що принесла гроші на квартиру. До того ж ПриватБанк додатково платить 10% на залишок;

- Не треба ходити до пенсійного фонду для перекладу пенсії на картку ПриватБанку, достатньо, при отриманні картки, підписати заяву, все інше банк зробить самостійно;

- Також є можливість оплачувати всі необхідні платежі у відділеннях ПриватБанку без комісій;

- Розраховуючись карткою в торгових точках мережі «Бонус +», на карту нараховуються бонуси, тобто гроші (до 10% від суми покупки).

- Для пенсіонерів ПриватБанку постійно проводить акції, в яких може брати участь кожен бажаючий. Вже проводилися такі конкурси як «Творіть з нами» і «Мрії збуваються».

У Рівненській області ПриватБанку довірили свою пенсію близько 16% клієнтів, які отримують свою пенсію на картку. Це більш, ніж 53 000 пенсіонерів. З початку року в Рівненській філії ПриватБанку відкрито 2 400 нових пенсійних рахунків. Для зручностей клієнтів на Рівненщині працює 64 відділень, 163 банкомати, 176 терміналів самообслуговування.


ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині голова ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ