За незаконні операції з наркотиками - понад 6 років тюрми

За незаконні операції з наркотиками - понад 6 років тюрми

11.06.13 13:26 0 1143
Нещодавно Харківським районним судом було винесено вирок 29-річній мешканці селища Високий Харківського району, яка займалася збутом наркотичних засобів та психотропних речовин. За налагодження кримінального бізнесу жінка проведе за тюремними гратами шість років та один місяць.

Нагадаємо, що наприкінці березня цього року слідчими Харківського РВ ГУМВС України в Харківській області було закінчено та направлено до суду кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання,перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів ).

За матеріалами слідства, 28 березня 2013 року працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків була отримана інформація щодо незаконного збуту психотропних речовин в одному з помешкань селища Високий. Міліціонери негайно відреагували на повідомлення та вирушили за вказаною адресою. Під час здійснення незаконних операцій з психотропними речовинами працівниками міліції була затримана 29-річна місцева мешканка. Зловмисниця не в перший раз потрапляє в поле зору правоохоронців. За останні півроку вона вже вдруге була затримана працівниками міліції за продаж наркотиків, за що раніше отримала умовний строк. Утім перевагами свободи наркоманка знехтувала і продовжила заробляти на продажу небезпечного дурману.

Вивчивши всі матеріали, суд визнав підсудну винною у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут психотропних речовин або їх аналогів) та призначив їй покарання у вигляді шести років і одного місяця позбавлення волі. Можливо, в іншому випадку суд був би прихильнішим до подальшої долі підсудної, якби не та обставина, що жінка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ