Столична міліція затримала жінку, яка ледь не вбила власного сина

Столична міліція затримала жінку, яка ледь не вбила власного сина

11.06.13 13:26 0 1076
Оперативники Дніпровського райуправління столичної міліції затримали 53-річну киянку, яка нанесла своєму синові кілька ножових поранень. Зрозумівши, що накоїла, зловмисниця намагалася уникнути відповідальності.

До чергової частини Дніпровського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення від співробітників швидкої допомоги про те, що у квартирі виявлено 22-річного чоловіка з ножовими пораненнями.

На місце виклику прибула слідчо-оперативна група. Мати хлопця зі сльозами на очах запевняла працівників міліції, що син сам наніс собі кілька ножових поранень. Мовляв, він на все реагує імпульсивно, має важкий характер.

Але після пред’явлення правоохоронцями беззаперечних доказів того, що такого виду тілесні ушкодження не можливо заподіяти самому собі, вона розповіла, що сталося того вечора. Жінка відзначала свій день народження. На свято були запрошені лише близькі родичі та друзі. Між потерпілим та сином подруги іменинниці виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. На численні прохання матері не чіпати товариша парубок не зважав. І як повідомила затримана, вона вирішила налякати сина. Вхопила ніж та нанесла кілька ножових поранень своїй дитині, одне з яких в область серця.

Слід зазначити, жоден із гостей навіть не намагався зупинити жінку. Всі, як один свою бездіяльність пояснили тим, що це сімейна справа, розберуться самі.

Розпочато кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Затриманій загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За незаконні операції з ...
Наступна новина: Росія знову має претензії ...

КОМЕНТАРІ