На Тернопільщині ліквідовано підпільний м'ясний цех

На Тернопільщині ліквідовано підпільний м'ясний цех

11.06.13 18:38 0 1111
Більше тони м’ясної продукції та сировини працівники ветеринарної міліції  спільно з оперативниками Тернопільського райвідділу внутрішніх справ та працівниками управління ветеринарної медицини вилучили в одного тернопільського бізнесмена.

До слова, чоловік вже не вперше потрапляє у поле зору ветеринарних служб та правоохоронців, бо свій бізнес не завжди належно організовує. Так і цього разу понад тонну продукції  та сировини м’ясного походження зберігалися без належної документації, яка б засвідчувала її безпечність та якість.

Як повідомив начальник відділу ветеринарної міліції  УМВС України в Тернопільській області Богдан Табака, нелегальний бізнес підприємець організував у селі Підгороднє Тернопільського району. За бурхливою діяльністю його й застали правоохоронці. Ковбаса та інші м’ясні вироби варилися, вудилися, пеклися  та чимало товару було вже готово до реалізації. Але документів, які б засвідчили їхню якість, у підприємця не було. Не підлягала ідентифікації й м’ясна сировина. 

Ковбасно-шинковий потік  довелося зупинити. Сировину та продукцію на суму  33 тисячі гривень власник утилізував. Правоохоронці припинили діяльність м’ясопереробного цеху, допоки підприємець не отримає всіх дозвільних документів.

Матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, адже окрім адміністративного порушення порядку ведення господарської діяльності  бізнесмен нестиме відповідальність за нехтування трудовим законодавством – двоє його співробітників працювали без належного трудового  оформлення.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ