На Волині обласна влада підтримує і сприяє у діяльності чесному, соціально відповідальному бізнесу

На Волині обласна влада підтримує і сприяє у діяльності чесному, соціально відповідальному бізнесу

11.06.13 16:10 0 1200
В області перебувають представники Українського Національного комітету Міжнародної торгової палати. Мета їх візиту - обговорення активізації співпраці між УНК МТП та Волинською областю у сфері розвитку підприємництва, залученні інвестицій та захисту інтересів вітчизняного виробника на іноземних ринках.

В ході перебування відбулась зустріч із заступником голови-керівником апарату облдержадміністрації Станіславом Ющиком. Під час розмови президент УНК МТП Володимир Щелкунов розповів, що основним пріоритетом у роботі Комітету є підтримка національного товаровиробника та експортера та просування їх на міжнародні ринки. Також метою УНК МТП є й поступове врегулювання українського законодавства для ще більш комфортного функціонування вітчизняного бізнесу.

Заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Станіслав Ющик від імені голови облдержадміністрації Бориса Клімчука подякував Володимиру Щелкунову та його колегам за візит.

Станіслав Ющик підкреслив, що протягом останніх років на Волині для чесного, соціально відповідального бізнесу створюються максимально комфортні умови для роботи, а за низкою показників інвестиційний клімат регіону є надзвичайно привабливим для закордонних підприємств. «Ми намагаємось створити однаково прозорі умови для усіх, мінімізуємо тиск контролюючих органів, спрощуємо процедури реєстрації», - поінформував він.

«Волинським ноу-хау, яке нині починає впроваджуватися в життя, є веб-сайт з відкритими графіками перевірок бізнесу. Думаю, що відкритість такої інформації стане вагомою перевагою для іноземного інвестора», - наголосив Станіслав Ющик.

«Голова облдержадміністрації Борис Клімчук завжди акцентує на тому, що для тих, хто створює нові робочі місця, вчасно сплачує заробітну плату, підвищує її розмір, не має податкової заборгованості – завжди в області зелене світло. І волинський бізнес підтвердить вам, що це насправді так»,- резюмував заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації.

Потому відбулася робоча зустріч представників Українського Національного комітету Міжнародної торгової палати з представниками волинських місцевих експортоорієнтованих підприємств.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Мистецтво поза ...
Наступна новина: Львівщина: «В червні ми ...

КОМЕНТАРІ