Львівські вогнеборці провели навчальну евакуацію у лікарні позалегеневих форм туберкульозу

Львівські вогнеборці провели навчальну евакуацію у лікарні позалегеневих форм туберкульозу

11.06.13 20:37 0 1218
Фахівці Франківського районного відділу ДСНС у Львівській області спільно із керівництвом Львівської обласної лікарні позалегеневого туберкульозу провели навчальну евакуацію персоналу закладу. Рятувальники наголошують на важливості проведення таких навчань, для забезпечення високого рівня безпеки населення та попередження виникненні різного виду небезпек. Головна мета тренувань полягає у навчанні керівництва закладу надавати чіткі вказівки та рекомендації щодо дій персоналу та пацієнтів на випадок виникнення небезпечної ситуації.

Навчальні евакуації у лікувальних закладах проводяться двічі на рік. Важливим елементом проведення успішної евакуації у випадку виникнення небезпечної події є відсутність паніки та злагодженість дій персоналу закладу. Адже за доволі короткий термін приміщення лікувального закладу повинні покинути не тільки персонал та пацієнти, що можуть самостійно пересуватися, але й люди, які з різних причин обмежені у самостійних рухах.

Фахівці ДСНС високо оцінили проведену керівництвом лікарні роботу. Адже основна мета заходу була досягнута – як керівництво, так і персонал із пацієнтами, не зважаючи на хвилююче психоемоційне середовище, практично відпрацювали усі етапи евакуації і тепер знають, як діяти у реальній загрозливій ситуації.

На заключному етапі тренувань рятувальники навчили медиків правилам застосування первинних засобів пожежогасіння та провели коротку лекцію про попередження виникнення пожеж у побуті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 90 тисяч звернень ...
Наступна новина: Депутат Львівської облради ...

КОМЕНТАРІ