Дні молоді у Тернополі обіцяють екстрім та романтику

Дні молоді у Тернополі обіцяють екстрім та романтику

11.06.13 21:02 0 1292
Екстрім, драйв, романтика та багато іншого чекають на тернополян протягом 22-30 червня. Дні молоді у Тернополі під гаслом «Відчуй подих життя», як запевняють організатори, будуть незвичними та цікавими.

«Наша мета – лиш допомогти молодим людям втілити їхні ідеї в життя. Молодь сама краще знає, що їй до душі, які заходи молоді люди хочуть відвідати у їх свято. Таким чином святкування Днів молоді на основі власне молодіжних ідей у Тернополі проводиться уже три роки поспіль. Цьогоріч ініціаторами виступили Молодіжна міська рада із залученням молодіжних організацій міста спільно з владою», - зауважив начальник відділу молоді та спорту міськради Андрій Рибак.

В рамках цьогорічного святкування пройде і «Студреспубліка». До участі в заході уже зголосилося дві команди.

За словами секретаря Днів молоді Ірини Гнасевич, родзинками свята будуть майстер-клас з танців у центрі міста, вуличне графіті, акустичні пісні під гітару, змагання на каное.

Вперше в Тернополі планують провести Молодіжний форум у стилі ТедХ.

«Аналогічні форуми уже проводилися у Києві, Львові, Дніпропетровську. Якщо нам вдасться провести такий захід у Тернополі, то це буде вперше. Ідея форуму полягає втому, що серйозні спікери діляться досвідом з молоддю в тій чи іншій сфері – наприклад, як зробити рідне місто успішним. Тривалість виступів – до 18 хвилин. Ми плануємо провести форум в Українському домі «Перемога». Основна мета – аби ідеї, висловлені справді компетентними людьми, залишалися серед молоді і з часом були реалізовані. Спікери, звісно, мають бути доволі серйозні. Ми маємо кілька таких людей, але до проведення форуму залишимо їхні імена в секреті», - поділився ідеями голова Молодіжної міської ради Любомир Шимків.

В рамках святкування бажаючі зможуть долучитися і до благодійних проектів. Зокрема в станції переливання крові донори зможуть здати свою кров потребуючим. Не обійдеться святкування для молоді і без дискотеки, яку проведуть в нічному клубі Holiday. На літньому майданчику під відкритим небом тернопільську молодь чекає святковий концерт. А романтики святкуванню додасть нічне кіно.

Слідкувати за програмою святкування та локаціями можна на сторінці days.molod.te.ua.

Програма заходів (додається).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ