У міській раді обговорили зміни до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька»

У міській раді обговорили зміни до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька»

12.06.13 09:21 0 1104
Відбулось засідання голів депутатських фракцій щодо обговорення нового Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька». У ньому взяли участь міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Григорій Пустовіт, депутати міської ради Іван Смоленг, Юрій Вега, Олександр Плісецький, Андрій Козюра, Сергій Григоренко та Антон Сосновський.

Зустріч ініціював секретар міської ради Григорій Пустовіт. Зокрема, пояснив, що у чинному Положенні вже застарілі дані щодо структурних підрозділів міської ради. Також, на думку секретаря міської ради, не дуже коректно обговорювати на сесіях міської ради кандидатури, які досягли вагомих вершин й залужили шани та поваги серед людей. Він запропонував розглядати претендентів на присвоєння цього почесного звання на кожній з постійних депутатських комісій, а потім - на спільному засіданні дійти спільного рішення та запропонувати його до розгляду на сесії.

Міський голова Микола Романюк вважає, що свою думку має висловити й територіальна громада нашого міста. «На розгляд сесії необхідно вносити одну кандидатуру, а цьому має передувати обговорення», - зазначив він.

З цією позицією погодився депутат міської ради Іван Смоленг: «Це не етично, коли будемо на сесії обговорювати кілька кандидатур, а потім не проголосуємо за це».

В результаті обговорення депутати вирішили внести технічні зміни щодо застарілих назв структурних підрозділів міської ради та обговорювати кандидатури на присвоєння звання «Почесний громадянин міста» на кожній з постійних депутатських комісій, а потім провести спільне засідання та визначитись щодо внесення конкретної кандидатури на розгляд сесії міської ради.

Проект нового Положення буде внесений на розгляд чергової сесії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ