На Рівненщині юнаків запрошували на військову службу за контрактом

На Рівненщині юнаків запрошували на військову службу за контрактом

12.06.13 13:34 0 1232
Фахівці Сарненського районного центру зайнятості провели для безробітної молоді за участю військового комісара тематичний семінар «Військова служба за контрактом». На зустріч з представником військкомату прийшли п’ятнадцять молодих хлопців, які зацікавились умовами проходження військової служби за контрактом.

Військовий комісар розповів присутнім про те, що українське військо пропонує велику кількість вакансій по всій території держави. Він зазначив, що відповідно до програми реформування й розвитку Збройних Cил України держава повинна створити оптимальне за чисельністю, наближене до європейської моделі, багатофункціональне професійне військо, яке буде спроможне виконувати покладені на нього завдання. Тому комісар пропонував учасникам семінару використати для себе таку нагоду та іти на військову контрактну службу. Він також наголосив, що на службу приймаються лише ті громадяни, які успішно проходять професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби.

Комісар розповівши про переваги та соціальні гарантії, які надаються військовослужбовцям, звернувся до юнаків: «Ви можете стати членом 33-тисячного колективу внутрішніх військ, служити в якому є честю, знайдете тут і вчителів, і справжніх бойових друзів, разом з якими захищатимете від злочинних посягань Українську державу і Український народ. Бойова праця з охорони правопорядку – цікава та відповідальна, ви завжди згадуватимете роки служби з гордістю!»

Проведення таких профорієнтаційних заходів за участю представників професії мотивує молодь до усвідомленого професійного самовизначення, допомагає їм правильно побудувати свою професійну кар’єру.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ