На Буковині громадяни вдячні рятувальникам за всебічну допомогу

На Буковині громадяни вдячні рятувальникам за всебічну допомогу

12.06.13 13:39 0 1232
На поштову скриньку Державної служби України з надзвичайних ситуацій постійно надходять листи подяки від представників органів влади, підприємств, організацій та наших співвітчизників за всебічну допомогу. Це і ліквідація пожеж, і допомога під час негоди, і просвітницька діяльність, і допомога у проведенні змагань, поради щодо дотримання правил безпеки, надання медичної допомоги тощо.

Так, нещодавно до Голови ДСНС України Михайла Болотських звернулися заслужені тренери, майстри спорту, багаторазові рекордсмени та чемпіони Віктор Корсунський, Віктор Ківіренко, Юрій Тимошенко, Павло Скуба та Олександр Шерстюк із подякою за підтримку розвитку пожежно-прикладного спорту.

«Прийміть щирі слова вдячності за зацікавленість та значну увагу, яку Ви приділяєте розвитку та популяризації пожежно-прикладного спорту. У свою чергу запевняємо, що ми також готові і надалі усіляко – знаннями, досвідом, порадою – підтримувати розвиток пожежно-прикладного спорту в державі», - сказано в листі.

Спортсмени також зазначають, що підтримка відчутна не лише для професіоналів високого рівня, але і для юнацьких збірних, зокрема збільшується кількість спортивних змагань, більше уваги приділяється молоді.

Висловили подяку рятувальникам і співробітники КО «Київзеленбуд» за надання допомоги під час суботників.

«Завдяки Вашій громадянській позиції, столиця України стає більш привабливою і затишною. Принагідно хочу побажати кожному учаснику суботника міцного здоров'я, нових звершень та благополуччя. Вірю, що лише спільними зусиллями ми здатні повернути Києву статус «зеленої столиці Європи», - наголошується у листі генерального директора Комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень Михайла Царенка до Голови ДСНС України.

Також Михайлу Болотських висловив щиру подяку Президент Об'єднання футбольних клубів «Професіональна ліга України» Мілетій Бальчос.

«Висловлюємо Вам щиру подяку і сподіваємося на подальшу співпрацю з питань недопущення надзвичайних ситуацій під час підготовки та проведення футбольних турнірів», - сказав він, відзначивши, що рятувальники надали всебічну підтримку під час проведення семінару «Стюард у футбольних клубах».

Окрема подяка надійшла від президента ВГО «Асоціація безпеки дорожнього руху» Михайла Берліна за допомогу у проведенні Другого глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН «Безпека пішоходів».

Надсилають подяки і громадяни за оперативну ліквідацію загорань

«Хочу висловити окрему подяку диспетчеру Роговенко Юлії Вікторівні, яка оперативно і професійно підійшла до вирішення проблеми, а також всьому пожежно-патрульному екіпажу, що працював на виїзді», - дякує рятувальникам мешканка с. Копилів Макарівського району Київської області.

Особливо приємно читати листи, написані від руки. Зокрема нещодавно надійшов лист від Валентини Лісової з Одещини: «Хочеться висловити найтепліші слова вдячності бригаді пожежних (Євчук В.І., Туренко С.П., Євко А.І), які ліквідували пожежу у смт Великодолинське Овідіопольського рійону Одеської області. Завдяки їхній чіткій та злагодженій роботі нашу квартиру вдалося врятувати, а збитки від пожежі звести до мінімуму. Особливо гарно проявив себе старший зміни Євчук Віктор. Велике спасибі за Вашу нелегку, небезпечну, але таку важливу працю».

ДСНС України високо цінує розуміння, яке проявляють громадяни. Приємно, що люди цінують надскладну роботу рятувальників. Зі свого боку з упевненістю можемо сказати, що бійці Служби і надалі за будь-яких обставин робитимуть усе можливе, щоб не допустити лиха і забезпечити безпеку людей.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ