Винуватець ДТП на Волині в органах внутрішніх справ не працює

Винуватець ДТП на Волині в органах внутрішніх справ не працює

12.06.13 11:42 0 1176
42-річний житель Ковеля звільнений з ОВС України у 2011 році.

На автодорозі Київ-Ковель-Ягодин зареєстровано дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ковельського міськвідділу міліції Волинської області.

На місці ДТП з’ясувалося, що 42-річний ковельчанин, колишній працівник міліції, який був звільнений з ОВС у 2011 році. Чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля «Опель», виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем «ВАЗ 2101».

За кермом легковика перебував 37-річний житель Ківерцівського району. Крім того, у салоні машини був його трирічний син. Внаслідок ДТП батько із сином отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в травматологічне відділення Центральної районної лікарні.

– Водій автомобіля «Опель» перебував у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушив Правила дорожнього руху, як наслідок – трирічний хлопчик у важкому стані перебуває в лікарні, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук. – Якщо водій сідає за кермо, будучи напідпитку, немає значення, де він служив чи працював. Такий водій повинен сповна відповісти за скоєне. Запевняю: слідство буде об’єктивним, тож у найкоротші терміни справу скерують до суду.

Відомості про даний факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Винуватець ДТП затриманий, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, і перебуває під вартою в ізоляторі тимчасового тримання ковельського міськвідділу міліції. Триває досудове слідство, в ході якого будуть встановлені всі обставини й причини автопригоди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на вулиці ...
Наступна новина: На Закарпатті марію Когут ...

КОМЕНТАРІ